Politika privatnosti

Politika privatnosti

Muzej Grada Đurđevca poštuje Vašu privatnost i temelji svoje internetske stranice na tehnologijama koje pružaju bolje i sigurnije mrežno iskustvo. Ova Izjava o zaštiti privatnosti odnosi se na prikupljanje i obradu Vaših osobnih podataka te primjenu kolačića (cookies) na internetskim stranicama muzej-djurdjevac.hr. Korištenjem ovih internetskih stranica suglasni ste s načinom prikupljanja i obrade podataka te pohranom i pristupom kolačića na vašem uređaju.

Muzej Grada Đurđevca se obvezuje poštivati anonimnost i privatnost korisnika, te će podatke koristiti i obrađivati isključivo u svrhu i namjenu određenu ovim Uvjetima. Muzej Grada Đurđevca zadržava pravo izmjene Uvjeta korištenja u bilo kojem trenutku te neće biti odgovoran ni za kakve moguće posljedice proizašle iz takvih promjena. Navedene promjene stupaju na snagu objavljivanjem na ovim internet stranicama.

Prikupljanje i obrada osobnih podataka

Kako bismo održali funkcionalnost internetskih stranica, na ovom web-mjestu možemo prikupljati osobne podatke korisnika, kao što su ime i prezime, ime tvrtke, adresa, OIB, telefonski broj i e-mail adresa. Ukoliko ostavljate svoje osobne podatke, dajete dozvolu da se navedeni podaci upotrebljavaju u svrhu za koju su dani.

Muzej Grada Đurđevca prikuplja i podatke o vašem računalu, a ti podaci mogu uključivati Vašu IP adresu, tip preglednika i vrijeme pristupa. Prikupljeni podaci se obrađuju i koriste radi pružanja učinkovitije korisničke usluge i olakšanja korištenja web stranica.

Muzej Grada Đurđevca ne prodaje, ne iznajmljuje i ne posuđuje popis korisnika svojih stranica trećim stranama. Uz obvezu zadržavanja povjerljivosti, Muzej Grada Đurđevca može dijeliti podatke s pouzdanim partnerima za određene svrhe: omogućivanje korisničke potpore ili slične potrebe. Svakoj takvoj trećoj strani zabranjena je daljnja obrada Vaših osobnih podataka.

Sigurnost vaših osobnih podataka

Internetska stranica muzej-djurdjevac.hr štiti Vaše osobne podatke od neovlaštenog pristupa, upotrebe ili odavanja. Podaci na računalnim poslužiteljima pohranjuju se u kontroliranom, sigurnom okruženju, zaštićenom od neovlaštenog pristupa, upotrebe ili odavanja. Imate pravo na pristup svim danim osobnim podacima, na njihov ispravak, kao i pravo na naknadno odustajanje od prethodno danih suglasnosti, djelomično ili u cijelosti.

Primjena kolačića

Web stranica muzej-djurdjevac.hr koristi tzv. kolačiće (eng. ‘cookies’) kako bi se korisniku mogla besplatno pružiti usluga s potpunim funkcionalnostima i što kvalitetnijim sadržajem. Kolačići predstavljaju skup podataka koje generira poslužitelj web stranica i koje web preglednik sprema na disk korisnika u obliku male tekstualne datoteke. Korištenjem web stranice pristajete na uporabu kolačića. Blokiranjem kolačića i dalje možete pregledavati stranicu, no neke njezine mogućnosti Vam neće biti dostupne. Internetske stranice ne sadržavaju kolačiće koji omogućuju pokretanje programa ili postavljanje virusa na Vaše računalo.

Kolačićima trećih strana muzej-djurdjevac.hr koristi se za dobivanje statističkih podataka o posjećenosti i načinu upotrebe naših internetskih stranica. Podaci koji se prikupljaju uključuju IP adresu korisnika, podatke o pregledniku, jeziku, operativnom sustavu i druge standardne podatke koji se prikupljaju i analiziraju isključivo u anonimnom i masovnom obliku.

Stranica muzej-djurdjevac.hr služi se statistikom Google Analytics, a pravila o kolačićima treće strane potražite na Google Analytics.

Upotreba funkcije ponovnog marketinga

Web stranica koristi funkciju ponovnog marketinga tvrtke Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA (“Google”). Ova funkcija nam omogućuje pristup posjetiteljima web stranice putem ciljanog oglašavanja na temelju interesa korisnika web stranice. Dodatne informacije o Googleovom ponovnom marketingu i Googleovim pravilima o privatnosti možete proučiti na: http://www.google.com/privacy/ads/.

Onemogućavanje kolačića

Ako niste suglasni s njihovom upotrebom, kolačiće možete lako izbrisati ili onemogućiti na Vašem računalu ili mobilnom uređaju s pomoću postavki preglednika kojim se koristite.

Budući da je svrha kolačića poboljšanje i omogućavanje upotrebe naših internetskih stranica i njihovih procesa, imajte na umu da onemogućavanjem ili brisanjem kolačića možete onemogućiti funkcioniranje tih značajki.

Informacije za kontakt

Za sve komentare, primjedbe i sugestije možete nam se obratiti na: muzej@djurdjevac.hr