MUZEJU GRADA ĐURĐEVCA DODIJELJENA NACIONALNA OZNAKA SIGURNOSTI Safe stay in Croatia

MUZEJU GRADA ĐURĐEVCA DODIJELJENA NACIONALNA OZNAKA SIGURNOSTI Safe stay in Croatia

Muzeju Grada Đurđevca temeljem prijave za dobivanje nacionalne oznake sigurnosti Safe stay in Croatia od strane Ministarstva turizma i sporta odobreno je korištenje oznake. Projekt je pokrenut od strane Hrvatske turističke zajednice. Time je muzej uvršten na popis nositelja spomenute oznake, a ona se dodjeljuje temeljem ispunjenih traženih uvjeta dionicima iz turističkog sektora i ostalima.

Uvjet dobivanja navedenog je potvrda i jamstvo poštivanja i provođenja aktualnih zdravstvenih i sigurnosnih preporuka Hrvtskog zavoda za javno zdravstvo.

„Oznaka Safe stay in Croatia gostima omogućava lakše prepoznavanje destinacija, pružatelja smještaja, prijevoza, turističkih atrakcija i slično koji su usvojili nacionalne i svjetske standarde zdravstvene i higijenske zaštite.  Također, vidljivo istaknuta oznaka Stay safe in Croatia pruža informaciju svim posjetiteljima da turistički objekt njihovog interesa djeluje prema aktualnim preporukama Svjetskog vijeća za putovanja i turizam te Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo.“

Ova oznaka potvrda je sigurnog dolaska posjetitelja u Muzej Grada Đurđevca uz poštivanje svih epidemioloških mjera s ciljem osiguravanja sigurnosti i zdravlja posjetitelja.