Radni sastanak predstojnika Akademije likovnih umjetnosti i čelnika grada Đurđevca te Muzeja Grada Đurđevca

Radni sastanak predstojnika Akademije likovnih umjetnosti i čelnika grada Đurđevca te Muzeja Grada Đurđevca

Ovog četvrtka na inicijativu grada i Muzeja Grada Đurđevca održan je radni sastanak na kojem su sudjelovali dekan Akademije likovnih umjetnosti iz Zagreba Tomislav Buntak, prodekan za međunarodnu i međusveučilišnu suradnju ALU-a Danko Friščić te Mio Vesović, istaknuti novinski fotograf, koji iza sebe ima desetke samostalnih i skupnih izložaba fotografija.

Nastavak je to dugogodišnje suradnje s profesorima i studentima Akademije likovnih umjetnosti, koja uvijek iznova iznjedri svježe ideje i nadasve originalne projekte. Tako je jedna od glavnih  tema ovog sastanka bila i Noć muzeja koja se ove godine održava 1. veljače. Večer je to kada su vrata svih muzeja u Hrvatskoj otvorena za sve posjetitelje, a uz stalni postav moći će se razgledati i posebni sadržaji koje naš muzej priprema u suradnji sa prethodno spomenutim kolektivom.

Najava je to večeri koju se ne bi smjelo propustiti, a više informacija o programu događanja Noći muzeja objavit ćemo u danima koji slijede na našim službenim stranicama.