Hommage a Picasso – snižene cijene ulaznica do 30.9.

Hommage a Picasso – snižene cijene ulaznica do 30.9.

Izložba Hommage à Picasso koja je izložena u Muzeju Grada Đuđevca, opravdala je sva očekivanja. Tome svjedoče brojni posjetitelji iz cijele Hrvatske, ali i inozemstva, od kojih se kao najbrojniji ističu grupni posjeti obrazovnih institucija te grupe umirovljenika. Izložba je svojom posebnošću i značajem, kao i posjećenošću popraćena u medijima s izuzetnom pozornošću.

Ovim putem ukazujemo da izložba Hommage à Picasso traje do kraja rujna, a za vjerne bivše i buduće posjetitelje osigurali smo umanjene cijene ulaznica na individualne i grupne posjete, ne bismo li na taj način uzvratili zahvalnost na Vašem posjetu.

Podsjećamo da su ovom izložbom s više od stotinu radova obuhvaćene Picassove grafike te radovi eminentnih umjetnika Andyja Warhola, Antonija Tàpiesa, Henryja Moorea, Victora Vasarelya, Eduarda Paolozzia i drugih pripadnika različitih stilskih pravaca, poput nadrealizma, informela, apstraktnog ekspresionizma, lirske apstrakcije, kinetičke umjetnosti, pop-arta, op-arta i dr. Ova se izložba iz privatne zbirke Richarda H. Mayera, Umjetničke galerije Böttingerhaus iz Bamberga.

Također preporučamo da uz ovu izložbu posjetite i novootvoreni Interpretacijski centar Picokijade (ICP) unutar muzeja koji na atraktivan multimedijalan način prikazuje zaštićeno nematerijalno kulturno dobro Republike Hrvatske – Legendu o Picokima. Uz obilazak svega navedenoga u Muzeju Grada Đurđevca, preporučamo i posjet Hrvatskoj Sahari – tematskom parku sa životinjama (deve, magarci, koze, poniji, minijaturne ovce i koze  te ostale domaće životinje) uz stručno vodstvo i interakciju sa životinjama.

 

CIJENE ULAZNICA ZA IZLOŽBU HOMMAGE À PICASSO 

Obiteljska ulaznica: 60,00kn

Odrasli: 25,00 kn

Odrasli grupa (10-30 osoba): 20,00 kn

Pojedinačno: učenici, studenti, umirovljenici, branitelji: 15,00 kn

Grupni posjet (10-30 osoba) – učenici, studenti, umirovljenici, braniteljske udruge: 10,00 kn

 

Ponuda paketa: ICP + Picasso + Hrvatska Sahara + ručak u utvrdi = 99,00 kn